Här är våra statistiker

Hur kan våra statistiker hjälpa dig på bästa sätt?

 

Inga jobb är för stora eller för små. Du kan få hjälp en delsträcka eller hela vägen i mål. Vi kan ge dig precis det stöd du behöver för att göra korrekta statistiska analyser. Oavsett vad du behöver så finns Statistikakademin här som en resurs för dig. Vi gör statistiken enkel!

Exempel på vad vi kan hjälpa till med
•Problemformulering
•Studieplanering
•Datahantering
•Analys och tolkning
•Presentation

 

Information om våra statistiker

Jonas Selling
Bakgrund: Magisterexamen i tillämpad statistik samt pedagogik vid Linköpings universitet. Jonas är kursansvarig på Statistikakademins och den som utvecklat vårt unika utbildningsmaterial. Han är en engagerad pedagog som är specialist på att undervisa forskare i statistik.

Anders Berglund

Anders Berglund
Bakgrund: Doktorsexamen i epidemiologi från Karolinska Institutet och en magisterexamen i medicinsk statistik från Uppsala Universitet. Anders har mer än 10 års erfarenhet som utbildare och konsult inom medicinsk statistik, epidemiologi och forskningsmetodik. Han är en aktiv forskare inom epidemiologi med fokus på neurologi och olika tumörsjukdomar.

Gunilla Rudander

Gunilla Rudander
Bakgrund: 3-årig statistikerexamen från Linköpings universitet och har jobbat på VTI, Karolinska Institutet och SPSS/IBM. Gunilla har jobbat 25 år på SPSS och sitter på ovärderlig expertis om funktionerna i programvaran. Hennes största erfarenheter ligger inom den beteendevetenskapliga forskningsvärlden, men även sammanställning av enkäter och marknadsanalyser.

Måns Thulin

Måns Thulin
Bakgrund: Docent i statistik och har en doktorsexamen i matematisk statistik från Uppsala universitet. Måns har tio års erfarenhet av undervisning vid Uppsala Universitet och är sedan januari 2018 gästlektor vid University of Edinburgh. Han arbetar som konsult och föreläsare inom statistik, maskininlärning och artificiell intelligens.

Ulf Bohman

Ulf Bohman
Bakgrund: Filosofie kandidat i statistik med medicinsk inriktning från Linköpings universitet. Ulf Bohman har lång erfarenhet av statistik inom läkemedelsbranschen. Han har arbetat med allt från planering och analys av kliniska prövningar till industriell statistik.

 

Vi hoppas att du hittar något här som passar dig. Hör gärna av dig vid intresse och om det dyker upp några frågor.

Mvh
Statistikakademin

Kontakta oss!

Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan få hjälp.

Ring oss
018-410 82 82

E-posta
info@statistikakademin.se