Konsulttjänst och
Skräddarsydda kurser

Ibland passar inte tid, plats eller innehåll i någon av våra standardkurser.

Det kan också vara så att du vill ha stöd för att behandla eget data. Då kan du med fördel kontakta Statistikakademin så skräddarsyr vi en kurs för dig eller avsätter ett antal timmar med en statistikkonsult för din räkning.

Statistikkonsult

Låt en statistiker hjälpa dig. Ibland räcker tid och kunskap inte till för att lösa de analysproblem man har. Då finns Statistikakademins konsulter som ett alternativ. Våra statistikkonsulter ger forskare det stöd som behövs för att göra korrekta statistiska analyser.

Du kan få hjälp genom hela processen, från problemformulering och analys till tolkning och presentation av resultaten. Du kan också välja att anlita oss för ett avgränsat problem. Oavsett hur mycket hjälp du behöver kan du räkna med råd och stöd inom både statistik, SPSS och Statistica.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kundanpassad utbildning

Vår erfarenhet är att förkunskaperna i statistik varierar kraftigt. Behoven är också skiftande mellan olika forskargrupper och organisationer. Statistikakademin erbjuder därför flexibla skräddarsydda kurser.
Välj mellan att ha kursen i våra lokaler eller ute hos er. Planera tillsammans med vår lärare och välj en standardkurs eller sätt ihop en kurs helt efter egna önskemål.
Om ni är flera deltagare blir det dessutom ofta billigare att låta en lärare komma till er än att skicka alla deltagare på kurs. Statistikakademin hjälper gärna till med alla praktiska arrangemang runt kurser. Det kan vara t ex inbjudningar, boka lokaler och luncher.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Fördelarna med kundanpassad utbildning är många:

  • Skräddarsydd utbildning är helt anpassad till dina behov
  • Egen data kan användas
  • Spar värdefull restid
  • Kursen kan hållas på svenska eller engelska

KONTAKTA OSS!

Kontakta oss så berättar vi mer om våra konsulttjänster och kundanpassade utbildningar.

Ring oss
Du når oss på telefon: 018 – 410 82 82
E-posta
Skicka ett mail till info@statistikakademin.se så återkommer vi inom kort.
Jonas Selling statistikkonsult

Pedagog med unikt statistikkunnande

Jonas Selling är vår kursansvarige och den som utvecklat utbildningsmaterialet för SPSS och Statistica. Han är en engagerad pedagog som specialiserat sig på att undervisa forskare i statistik. Jonas målsättning är att varje deltagare efter avslutad kurs, obehindrat ska kunna använda de program vi utbildar inom.

Jonas har en magisterexamen i tillämpad statistik samt pedagogik vid Linköpings universitet.

Boka fler
och få rabatt!

Boka fler kurser samtidigt och
få förmånliga rabatter.