Konsulttjänst och
Skräddarsydda kurser

Ibland passar inte tid, plats eller innehåll i någon av våra standardkurser.

Det kan också vara så att du vill ha stöd för att behandla eget data. Då kan du med fördel kontakta Statistikakademin så skräddarsyr vi en kurs för dig eller avsätter ett antal timmar med en statistikkonsult för din räkning.

Statistisk konsultation

Ibland räcker tid och kunskap inte till för att lösa de analysproblem man har. Då finns Statistikakademins konsulter som ett alternativ. Våra statistiker har erfarenhet av olika områden i samhället och kan utifrån dina behov hjälpa till, antingen med ett avgränsat problem eller driva ett helt projekt. Oavsett hur mycket hjälp du behöver kan du räkna med råd och stöd inom både statistik och programvara. Vi har kompetens inom:

  • SPSS
  • Statistica
  • R Commander
  • Excel
  • STATA
  • SAS

Vi kan hjälpa dig hela eller delar av vägen, från problemformulering, studieplanering och stickprovsberäkningar via datahantering och analys till tolkning och presentation av resultaten. Oavsett bransch får du stöd att behärska statistikens alla delar.

Statistikakademin, med huvudkontor i Uppsala, består dels av egna konsulter och dels av ett nätverk av externa resurser. Tillsammans har vi många års erfarenhet av analytiskt arbete inom en rad branscher t. ex: läkemedels- och bioteknikindustrin, verkstadsindustri, hälso- och sjukvård samt försäkringar. Våra kunder är både enskilda forskare och stora företag.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Skräddarsydda kurser

Vår erfarenhet är att förkunskaperna i statistik varierar kraftigt. Behoven är också skiftande mellan olika forskargrupper och organisationer. Statistikakademin erbjuder därför flexibla skräddarsydda kurser som alternativ till schemalagda standardkurser.

Välj mellan att ha kursen i våra lokaler eller ute hos er. Planera tillsammans med vår lärare och välj en standardkurs eller sätt ihop en kurs helt efter egna önskemål.

Om ni är flera deltagare blir det dessutom ofta billigare att låta en lärare komma till er än att skicka alla deltagare på kurs. Statistikakademin hjälper gärna till med alla praktiska arrangemang runt kursen. Det kan vara t ex inbjudningar, boka lokaler och luncher.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Fördelarna med kundanpassad utbildning är många:

  • Skräddarsydd utbildning är helt anpassad till dina behov
  • Egen data kan användas
  • Spar värdefull restid
  • Kursen kan hållas på svenska eller engelska

KONTAKTA OSS!

Kontakta oss så berättar vi mer om våra konsulttjänster och kundanpassade utbildningar.

Ring oss
Du når oss på telefon: 018 – 410 82 82
E-posta
Skicka ett mail till info@statistikakademin.se så återkommer vi inom kort.
Jonas Selling statistikkonsult

Pedagog med unikt statistikkunnande

Jonas Selling är vår kursansvarige och den som utvecklat utbildningsmaterialet för SPSS och Statistica. Han är en engagerad pedagog som specialiserat sig på att undervisa forskare i statistik. Jonas målsättning är att varje deltagare efter avslutad kurs, obehindrat ska kunna använda de program vi utbildar inom.

Jonas har en magisterexamen i tillämpad statistik samt pedagogik vid Linköpings universitet.

Boka fler
och få rabatt!

Boka fler kurser samtidigt och
få förmånliga rabatter.